hétfő, július 28

Dühít, amikor nincs annyi nyomtató, mint amennyi kellene - ráadásul közeledik a leadási határidő. Dühít az emberek következetlensége. Dühít az irígység. Dühít a folyamatos elégedetlenkedés. Dühít, amikor a kommunikáció hiánya hátráltatja a munkát.
Most mit is teszek? Ja, puffogok és morgok... Ez is dühít!!! Befejeztem!!!
Ja, találtam egy képet, ami Szegeden készült, de hiába töröm rajta a fejem, hogy pontosan hol készülhetett, nem jövök rá - ez is dühít... :)

2 megjegyzés:

and írta...

Szevasz :-)
Ha nem vagyok indiszkrét, mennyi időt fordítasz testedzésre? Olvastam 1 cikket, eszembe is jutott, amikor a folytonos dühöngéseidet olvasom:-)

http://fittseg.hu/index.php?page=hirek&id=15751

Ebben van egy mondat, hogy "De nemcsak az élénkítők, a nyugtatók fogyasztóinak táborát is főként az aluledzett emberek növelik. Sokuknak mindkettőre szüksége van, mivel állandóan fáradtak és idegesek is egyszersmind."

Ne légy ideges, tégy úgy, mint én. Igaz, dühítő sok dolog, de én köztudottan egy nyugodt ember vagyok, keveset idegeskedem. Talán a futkározás és miegyéb is besegít?...

ziti írta...

Már többször felkészítettem magam arra, hogy rendszeresen mozogjak, de - akárcsak most is, hogy 30 (!!!) órát dolgoztam megállás nélkül - nem mindig jut időm arra, hogy a szükséges 2-3 alkalmat beikatassam a heti teendőim közé...
Na jó tudom, mindig arra jut idő, amire akarjuk... Ebben valami - ezt elismerem...