vasárnap, július 27

Vapiano étterem

Szeretem ezt a helyet, mert a tészta és a pizza frissen készül, mert a hely berendezése is igényes, a szakácsok is normálisak...
Ma is beugrottunk 1-1 tésztára... Oh, az a megunhatatlan Carbonara...!
De ma két okből sem voltam annyira elragadtatva, mint általában...
Az egyik: a szakácshoz odajött "barátkozni"-fecsegni egy másik szakács, aki - mit sem törődve a higiéniával és azzal, hogy vendégek várnak az épp készülő kajára, és mindent látnak - belemarkolt a pulton elhelyezett fenyőmagba, kesztyű nélkül és elkezdte csipegetni, majd visszament a saját pultja mögé... Hm...
A másik: a Carbonara az a jó szalonnás-tejszínes-tojásos akármivel nyakonöntött tészta, amibe most tojáshéj is került - ezt már a fogam között éreztem... :(

Nincsenek megjegyzések: