vasárnap, július 11

Hajdúszoboszlón

Idén már másodszor jártunk az ország keleti felében, Hajdúszoboszlón.
Pénteken kora délután indultunk el, így viszonylag korán birtokba vehettük a szállásunkat.
Szombaton a közeli strandra mentünk. A strand egy fürdőkomplexum része, de van itt még Aquapark, Gyógyfürdő és Aqua Palace.
A strandról lehet bejutni - persze külön megvásárolható belépővel - a ma 10 éves Aquapark részbe, ahol majd' egész nap csúszdáztunk. Számomra ez volt az első alkalom, hogy úgy csúszhattam, hogy vízbe csobbanok, ugyanis eddig még csak gyerekkoromban, a játszótéren csúszkáltam le a hagyományos - sokaknak talán régről ismerős - acélból és vasbetonból összeállított csúszdán. Mivel szinte az egész napot a strandon töltöttem - ráadásul a mértékletesség sem a fő erényem, - ezért most már nem hófehéren, hanem rák vörösen töltöm az elkövetkező néhány napot.
A szállást biztosító hotelban a személyzet segítőkész, ráadásul a szolgáltatások mindegyike is abszolút megfelelő. A tetőtéri szobában is egész hűvös volt a levegő, pedig még a klímát sem kapcsoltuk be. A hűvös mélygarázsban ingyen parkolhattunk, a félpanziós ellátás ételválasztéka is jónak mondható, és a ma reggeli 25 perces frissítő masszázs is jól esett a reggelit és a hazaindulást megelőzően.

2 megjegyzés:

bog írta...

rakvoros???
huh...
de innen mar csak barnulsz, nem?:)

ziti írta...

ja - miután lehámlok és megyek még idén napra... :)