vasárnap, július 11

Taco Express

Néha jól esik a mexikói kaja, de ma, miután megérkeztünk a hétvégi pihenésből, már nem volt kedvünk sem ebédet készíteni, sem éttermet keresni, inkább valami házhoz szállításban gondolkodtunk.
Egy újabb helyere bukkantam a net-en. Az étterem étlapja bő ételválasztékot vonultat fel, de mivel még nem hallottunk erről a helyről sem rosszat, sem jót, hát - gondoltuk - kipróbáljuk.
Mindketten quesadilla-t rendeltünk: egy black and white-ot és egy chili steak-et. Bár csak a megrendelés elküldése előtt lettem figyelmes a 300 Ft-os szállítási költségre, de mivel már csak egy kattintás választott el a rendelés véglegesítésétől, így már nem futamodtam meg. Igaz, a megrendelt ebédre majd' egy órát kellett várni, de a várakozást feledtette, hogy a futár szimpatikus volt. Általában bizalmatlan vagyok az új dolgokkal kapcsolatban, de a félelmem szerencsére nem igazolódott be. A 4 szeletes, hagymával, paprikával, sajttal, na meg omlós marhahússal megtöltött quesadilla bőven elég volt és még salsa-t is kaptunk mellé.

Nincsenek megjegyzések: