csütörtök, november 15

te jó ég! több, mint egy évvel ezelőtt írtam ide utoljára. vajon jár még erre valaki?

szombat, szeptember 17

uj szerelem lepett a szinre, es igen, neki koszonheto az is, hogy most nem tudok ekezeteket hasznalni. most, egyelore meg csupan az ismerkedesi fazisnal tartunk, de azt hiszem, jol ki fogunk jonni egymassal...  az uj gepem es en...

csütörtök, szeptember 8


Az elképzelhető, hogy a régi cserepes virágaim kiutálják az újakat?
Kb. 2 évvel ezelőtt költöztünk ide, ekkor jöttek velünk a régi virágok, mindegyik más-más fajta.
Az utóbbi fél évben 5 db különféle cserepes virágot is kaptunk, de az összes kinyiffant már.

péntek, augusztus 12

Scrapbook

Hogy mivel töltöm mostanában itthon a szabadidőmet?
Kb. egy hónappal ezelőtt bukkantam rá a scrapbookra, ami szinte azonnal magával ragadott, és itt, ezen az új blogon megtekinthető, hogy milyen oldalak kerülnek ki a kezem közül.

kedd, augusztus 2

Igen, született újabb oldal, hát ígéretemhez híven közzéteszem.

Mivel a munkám során csupa egyenes, párhuzamos és merőleges vesz körül, most úgy döntöttem, hogy barátkozásba kezdek az organikus formákkal... Ez az oldal egy ilyen próbálkozás eredménye.


Felhasznált elemek: Háttér - Janka (Csíkos papírok); Dísz - Sabee (Spray és írásos ecsetek), Rainbow (Tél), Sabee (Boldog Valentin napot!), Rucola Designs by Kovaxka (Hard Feelings)

szerda, július 20

Scrapbook

Nagyjából két héttel ezelőtt figyeltem fel a srcapbook-osok világára. A hagyományos scrapbook lényegében egy fotó köré épített kollázs, a digitális srcapbook is ilyesmi, bár itt csak montázsról lehet beszélni. Úgy érzem, beszippantott ez, és most én is elkezdtem fantáziálgatni különféle témájú oldalakról, amiknek egy részét már meg is valósítottam.

Hogy milyen digitális oldalt készítettem eddig? Pl. ezt.


Az oldal készítése során felhasznált elemek: Háttér – Rainbow Design (Ünnepelj velünk!), Sabee (Friends Forever), Sabee (Ünnepelj velünk!); Szöveg – Kafkaz (Földlakó); Keret – Altalena Kreativ Home (A világ scrapbookos szemmel); Virág – Janka (Ünnepelj velünk!)

Tudom, gyakorlat teszi a mestert, ígyhát tovább gyakorolok, és ha készül még publikálásra alkalmas kép, közzéteszem.

szerda, június 29

Ismét egy évvel öregebb lettem! De ez a legutolsó egy év egész tartalmasra sikeredett és a mostani születésnapomat immár az új családtagokkal ünnepelhettem - feleségként, anyaként, boldogan.